På oppdrag fra Egmont har Turbo prosjektledet, skrevet og stått for grafisk design av boken «Slik blir du en Instagram-stjerne» – boken for deg som vil ta Instagram-profilen din til nye høyder. Vi har samlet alt det vi mener du trenger å vite om Instagram mellom to permer. Ved hjelp av glade farger, masse tips og triks, bildeeksempler og intervjuer med jentene bak to av Norges største profiler – @fashionforall og @jenniefashion – skal boken inspirere leseren til å ha det enda mer gøy med den populære bilde- og videodelingsappen.

Hvordan blir du en Instagram-stjerne?

Eksempel på innhold: Harde fakta om Instagram. Hva og når poster jeg? Hvor ofte bør jeg dele innhold? Tips til gode tekster. Hvordan bruker jeg hashtagger? Hvordan får jeg flere følgere? Slik tar jeg gode portretter. Tips om foto- og video-apper. Slik blir videoen min best mulig. Skikk og bruk. Hva er netthets? Hvordan merker jeg sponsede innlegg. Lær av proffene. Og mye, mye mer.

Boken kan kjøpes i bokhandel, kiosk, matbutikk og andre steder der man ellers kjøper blader. Førsteopplaget på boken er 8500 eks og boken har en yngre målgruppe.