For vår raskeste kunde, Flytoget, har vi siden 2016 prosjektledet og designet fire aktivitetshefter, som også har blitt trykket opp. Til sammen har vi, sammen med Flytoget gitt over 100 000 barn en ekstra morsom og kreativ start eller slutt på reisen.

I tillegg til oppgaver som bildekryssord, reisebingo og prikk-til-prikk har alle aktivitetsheftene hatt med ekstra overraskelser. Heftet som nå deles ut til barn på reise har ekstra mange gaver og er ekstra fint, spør du oss. Heftet med klistremerker ligger i en tøff tøypose, og i posen finner barna også fargeblyanter, puslespill og memo med bilder av de tøffe superheltene Sara og Pelle som er utviklet spesielt for Flytoget.

Flytoget aktivitetshefte

Flytogetheltene

Ved å løse oppgavene i aktivitetsheftet blir barna bedre kjent med Flytogets superhelter Presise Pelle og Service-Sara som jobber om bord på Flytoget. Presise Pelle er ekstra opptatt av tid og at Flytoget går når det skal, så han lærer blant annet barna klokken. For Service-Sara er det service som gjelder. Hun tipser for eksempel om hvordan man kan gjøre andre glade og sammen med barna finner hun veien gjennom en labyrint for å kunne hjelpe passasjerene om bord i Flytoget.

Flytogetheltene og de øvrige illustrasjonene i aktivitetsheftet er det dyktige Joachim Barrum som står for.

Det lille ekstra

Klistremerker er alltid gøy. I aktivitetsheftet har vi lagt opp til at noen av klistremerkene skal brukes for å løse oppgaver – på denne måten får barna en ekstra oppgave i oppgaven på de aktuelle sidene. Dette fordi vi ønsker at hefte skal vare reisen ut.

Vi har krydret aktivitetsheftet med fakta om alt fra Flytoget til kjente reisemål i inn- og utland, slik at både små og litt større barn kan ha nytte av heftet.

Vi blir glade for deling 🙂