Marcus & Martinus med boken «Vår historie». ©Foto FredJonny

Turbo har stått for innholdsdesign til boken «Vår historie» av Marcus & Martinus Gunnarsen (skrevet i samarbeid med Kirsti Kristoffersen) utgitt på Juritzen forlag. Boken om de populære tvillingene fra Trofors i Nordland fant raskt veien til toppen av Boklista, utarbeidet av Bohandlerforeningen.

Bokdesign

Boken har et minimalistisk og moderne design, til tross for en ung målgruppe. Det har vært fokus på å gi boken et visuelt språk som henger sammen med guttenes stil. For å gjøre boken lett å lese for den yngste delen av Marcus & Martinus’ målgruppe er det brukt ekstra gode linjeavstand, samt lagt inn mange pauser i form av bilder, «Visste du at…» og vitser.

«Vår historie»

I «Vår historie» følger vi Marcus & Martinus på reisen deres fra den aller første ultralyden, via MGPJr. og den stadige voksende populariteten både i Norge og Sverige og fram mot nervøsiteten før de to utsolgte konsertene i Oslo Spektrum høsten 2016. Boken er stappfull av bilder – både private barnebilder som aldri tidligere har vært offentliggjort og profesjonelt stylede pressebilder – og det hele er krydret med morsomme fun facts og sitater fra guttene. Dette er et must for alle MM-fans der ute.

Andre bøker vi har designet

Her kan du ta en nærmere titt på andre bøker vi har designet:
«Vennebaking med My Little Kitchen» – Egmont
«Vinterkos med My Little Kitchen» – Egmont
«Slik blir du en Instagram-stjerne» – Egmont
«Sommerstrikk» – Juritzen Forlag