I alle turboår har vi jobbet med å skrive pressemeldinger, gjøre presseinnsalg og jobbe med påvirkere, og det er blitt flere og flere slike jobber det siste året. Noen av disse kan du lese om på Turbo-bloggen eller ved å bla deg gjennom Turbos portfolio. I 2017 var en våre aller mest vellykkede pressejobber for følgende kunde: såpeimperiet (og så mye mer) Lush.

Lush lager fersk, håndlaget kosmetikk og selger sine produkter i ca. 950 butikker i 49 land. Lush tar et stort sosialt ansvar, tester selvfølgelig ikke på dyr og er et godt eksempel på at man kan tjene gode penger uten å gi beng i planeten vår. I Norge åpnet nylig Lush sin femte butikk og første flaggskipbutikk, Lush Bogstadveien i Bogstadveien 3.

Lush-medgründer Rowena Bird gjestet God morgen, Norge og ble intervjuet av VG/Min mote.

Oppdraget fra Lush var å få presseomtale de to dagene Lush-medgründer Rowena Bird var i Oslo. Vi hadde god tid på å planlegge godt, og det gjør det så mye enklere å få til bred og relevant omtale. Vi fikk inn Rowena på God morgen, Norge, der hun snakket om den spennende Lush-reisen og lærte seerne å lage en kroppsskrubb med ingredienser fra kjøkkenskapet. Deretter bar det videre til intervju med det grønne bloggkollektivet Grønne Jenter, som er en gjeng med kvinner som inspirerer til en grønnere hverdag. Etter en vegansk lunsj ble det intervju og mer kokkelering med VG/Min mote. Neste dag gjennomførte vi en meget vellykket pressefrokost med en rekke riktige påvirkere og presse. Det ble shop tour med Rowena og butterbear-badebombe-laging med Mia, og alt ble flittig dokumentert i sosiale medier.

Bilder fra Lush sin pressefrokost 21. november 2017 på Lush Bogstadveien.

Spesielt Lush Bogstadveien har hatt mange innom som så Rowena på God Morgen, Norge, og som fikk lyst til å besøke den nye flaggskipbutikken. Lush følte de fikk mer enn de hadde forventet, og samarbeidet med kunden gikk som en drøm. Vi gleder oss alle til fortsettelsen!

Pssst! Lyst til å prøve deg på pressearbeid selv? Her får du en haug med gode tips – helt gratis.

Bilder: Lilia Gjerstad