Technogym

Foto: ©Technogym

Kunde: Qicraft Norge
Prosjekt: Bred markedsføring av Qicrafts treningsprodukter fra Technogym
Bestilling: Skape og dele innhold til Qicrafts sosiale medier, planlegge treningsevents, presseinnsalg og design av markedsføringsmateriell mm.
Tidspunkt: august 2015–desember 2019

Qicraft er Nordens ledende partner innen treningsløsninger og distribuerer Technogym-produktene til et treningssenter eller en hjemmegym nær deg. Qicraft er også Turbo Kommunikasjon sin aller mest sporty kunde.

Bred markedsføring

For Qicraft har vi jobbet bredt, slik vi gjør for mange av våre kunder. Vi starter gjerne med en spesifikk oppgave for så å løse nye utfordringer på løpende bånd. I dette tilfellet startet reisen med en strategi for Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn, for så å produsere tekst, bilder og film til å fylle disse sosiale mediene med i henhold til strategien. Vi har også satt opp, overvåket og optimalisert annonser i sosiale medier.

Fra grafisk design til eventplanlegging og presseinnsalg

Vi har videre designet flere trykksaker for Qicraft, blant annet plakater, flyers, brosjyrer og invitasjoner til lanseringseventet «Årets happening i treningsbransjen». Invitasjonen ble delt ut til samarbeidspartnere i treningsbransjen, treningsbloggere og andre spennende treningsprofiler.

Vi har hjulpet til med å planlegge dette og andre eventer – se etter lokaler, nå ut til de riktige menneskene, sette opp program og gjestelister, designe og produsere materiell med mer. Her har vi også skrevet pressemeldinger og gjort presseinnsalg. Vi har også gjort presse i forbindelse med nylanseringer. Qicraft hadde blant annet med seg landslagsroeren Kjetil A Borch og en splitter ny romaskin på TV2 God Morgen, Norge.

Vi har hatt jevnlige redaksjonsmøter med Qicraft der vi har drøftet prosjektene vi er involvert i, men også fungert som sparringspartner for markedsteamet.

Grafisk design av Turbo: En to meter høy foliert plakat og Qicrafts treningsapp MyWellness skal inspirere til trening. Ved å scanne QR-kodene får man ønsket treningsprogram rett på mobilen sin.

Grafisk design av Turbo: Invitasjon til treningsevent. For Qicraft har vi jobbet bredt med markedsføring – både digitalt og på papir.

presse gmn technogym

Presse: Turbo har stått for presse i forbindelse med flere av Qicrafts nylanseringer. Qicraft hadde blant annet med seg landslagsroeren Kjetil A Borch og en splitter ny romaskin på TV2 God Morgen, Norge.

Her kan du ta en titt på flere presseinnsalg vi har gjort.