Anbefalinger og referanser fra kunder

Vi har mange fornøyde kunder.

Her er noen av referansene og anbefalingene de har gitt.

På Riktige Leker AS jobbet vi med Turbo i litt over 2 år. Under denne tiden bistod Turbo med presse, arrangementer, innholdsproduksjon og planlegging for SoMe. De tok også alt grafisk til print.

Turbo er profesjonelle og raske, ingen oppgave er for stor (eller liten), og de er fantastiske sparringspartnere å ha når markedsføringsplaner skal legges eller når det oppstår uventede utfordringer.

De er forresten også supergøyale å jobbe med, og anbefales virkelig sterkt!

Ine Nordbø
Butikk- og markedsføringsansvarlig Riktige Leker (nå Sprell Riktige Leker)

Kurset med Martine om markedsføring og sosiale medier var akkurat det vi i Mandaljazz trengte! Innholdet var skreddersydd etter våre behov og vi fikk konkrete verktøy som vi kunne ta i bruk umiddelbart. Hvis det er noen firmaer eller organisasjoner der ute som har gått seg vill i egen markedsføring på sosiale medier, så anbefaler vi Martine fra Turbo Kommunikasjon som kursholder på det sterkeste!

Frida Thuen
Festivalkoordinator i Mandaljazz

Etter å ha hørt Martine Larsen Rygh holde foredrag på en kulturfrokost ønsket jeg å booke henne til å holde foredrag for mine medarbeidere ved KGB dans & ballett.

Martine var god på å skreddersy foredraget etter mine ønsker, og å spisse målsettingen for hva deltagerne skulle sitte igjen med. Det var turbofart på planleggingen i forkant, så det tok ikke mye av min tid.

Jeg ønsket at foredraget skulle lede til diskusjoner og refleksjon noe Martine greide å legge til rette for på en god måte. Alle ble engasjert og involvert.

Dette ble svært innholdsrikt og fruktbart på under 2 timer. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Anbefales!

Siri Vestnes
Daglig leder KGB dans og ballett

Turbo kommunikasjon gjør et godt forarbeid for å tilrettelegge foredraget best mulig for kursdeltakerne.

Vi opplevde kommunikasjonen med Turbo som meget bra.

Foredraget som omhandlet strategiske valg i sosiale medier for butikker i sportsbransjen sto til forventningene og det er tydelig at de kan det de presenterer.

Mulighetene de gir i etterkant for videre oppfølging av kursdeltakerne oppleves som positivt.

Vi er meget fornøyd med Turbo kommunikasjon

Magnus Kolstad
Brav Norway AS

Turbojentene løste alle våre behov gjeldende profilering, DM og sosiale medier i forbindelse med åpningen av ny, stor teppebutikk i Østfold. Vi er kjempefornøyde med rask og god leveranse

Dag
Teppemannen Østfold

Turbo Kommunikasjon har i flere år levert godt innhold for Gyldendal. Vi hadde behov for noen som kunne skrive alt fra forfatterintervjuer til viktige saker om våre faglitterære utgivelser. Og Turbojentene leverer! Smale temaer og korte frister er aldri en hindring. Med entusiasme og nysgjerrighet har Martine og Simone levert kjappe resultater med interessante vinklinger. Det er veldig inspirerende å jobbe med så dyktige mennesker!

Line Kolstad
Markedsansvarlig Kommunikasjon, Faglitteratur
Gyldendal

Vi har samarbeidet med Turbo Kommunikasjon i fem år. De har hjulpet oss med hjemmeside, markedsføring og kommunikasjon. De arbeider raskt, er kreative og har høy faglighet på det de gjør. Det er viktig for oss at de virkelig skjønner hva Hudøy er, legger seg på vårt nivå og hjelper oss opp og fram i sosiale medier. I tillegg er de noen virkelig sprudlende damer med mye energi.

Silje Borkhus Otnes
Administrasjonskonsulent,
Hudøy

Martine Larsen Rygh er en svært dyktig og inspirerende kursleder, som Norske Konsertarrangører (NKA) er glade å ha i sin kurslederstab. Tilbakemeldingene på hva Martine leverer har vært utelukkende positive. Hun tar bestillingene seriøst og er flink til å skreddersy kurs og foredrag etter kundens behov og deltakernes nivå. Jeg kan på det sterkeste anbefale Martine som kursleder!

Anette Rønneberg Lindskog
Fagansvarlig,
Norsk Konsertarrangører (NKA)

Turbo Kommunikasjon hjalp meg med strategi til sosiale medier, samt tekst til byaksel.com. Turbo Kommunikasjon leverte presist, personlig og til konkurransedyktige priser. Presist, personlig og høyt faglig innhold oppsummerer Turbo Kommunikasjon.

Aksel Jermstad
Fotograf,
ByAksel

Turbo Kommunikasjon hjalp meg blant annet med logo til bedriften min, og de har klart å forbause meg. Med noen få pekepinner klarte de å tilby meg den logo jeg ikke visste at jeg ville ha. Jeg anbefaler Turbo til andre som trenger hjelp med grafisk design.

Karolina Axelsson
Fotograf,
Fotograf Karolina Axelsson

Turbo har hatt ansvaret for kommunikasjonen til Dyreverndagen, og de har gjort en kjempejobb. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten å ha Martine Larsen Rygh som kommunikasjonssjef for Dyreverndagen. Dyreverndagen bestod av et inspirasjonsseminar på dagtid med etterfølgende fest med prisutdelinger og konserter. Vi hadde nærmere 200 besøkende og har fått masse positive tilbakemeldinger fra både publikum og bidragsytere.

Hilde Valbjørn Hagelin
Rådgiver,
Dyreverndagen