Skip to main content
Gründerliv

Turbos 2020, en halvironisk bloggpost

Dette postet vi 11. januar 2020 på Facebook. Da herjet brannene i Australia, og jeg tenkte at klimarelaterte spørsmål kom til å bli det definerende i nyhetsbildet det året. Lite visste vi at de sakte, men sikkert stengte ned hele Kina og etter hvert store deler av verden.

«Hei 2020. I år skal jeg ta ekstra godt vare på meg selv og gjør ting som gjør meg skikkelig glad. Så det betyr mye yoga, mye latter og mange konserter (+ en del lakris). I Turbo gleder jeg meg også til mye moro med Simone og alle de fine kundene våre, og så gleder jeg meg til å holde mange kurs og få bryne meg på mange nye produkter og tjenester. Jeg tror vi setter kurs- og workshop-rekord i 2020! Og alt dette skal vi gjøre mens vi holder oss tro mot oss selv og våre verdier – vi skal bruke kompetansen vår utelukkende på bra folk med bra merkevarer. 2020 kommer til å bli kanon!»

martine turbojentene

Facebook-post fra 12. januar 2020.

Dette har jeg absolutt ikke klart i 2020:

  • Praktisert mye yoga
  • Gått på mange konserter
  • Satt rekord i kurs og workshops

Dette har vi derimot klart:

  • Holdt Turbo-skipet flytende
  • Hatt mange digitale kaffeskåler med hverandre og kunder
  • Holdt oss tro mot oss selv, og motet oppe
digital kaffeskål zoom

Digital kaffeskål 19. november 2020.

2020 har vært heftig. Vi skal ikke bli politiske på denne bloggen, men det føles litt ekstra oppløftende at verdens mektigste land straks bytter leder – og at visepresidenten attpåtil er kvinne og melaninrik. Det gir litt ekstra håp og energi når vi nå er inne i en ny lockdown-periode. Vi sender ekstra mange klemmer til de av våre kunder og venner som jobber i kultur- og eventbransjen – den bransjen blør og vi håper at politikerne har en god plan. Og så sender vi mange heiarop til dere alle – denne nedstengingen er viktig og vi skal klare det sammen, og når alt virker litt ekstra tungt – logg av og spis lakris.

/Turbo-M

Legg igjen et svar